Μαύρισμα, ακόμη κι αν δεν έχεις πολύ χρόνο για τον ήλιο

Συγγραφέας: TFM.gr Συντακτική Ομάδα

Σε ό,τι αφορά στο καλοκαιρινό μαύρισμα, υπάρχουν δύο κατηγορίες λουόμενων. Εκείνοι που αγαπούν την ηλιοθεραπεία κι ανυπομονούν να αποκτήσουν τροπικό μαύρισμα κι εκείνοι, που δεν αντέχουν να κάτσουν πολύ στον ήλιο αλλά θέλουν να αποκτήσουν μία καλοκαιρινή όψη στην επιδερμίδα τους.

Και ποιος δε θέλει άλλωστε, αφού το μαύρισμα  εκτός από τη χαρά που μας δίνει, η οποία συνήθως συνοδεύεται κι από την ξεκούραση των διακοπών, καλύπτει με φυσικό τρόπο τις μικρές μας ατέλειες.

Το ενυδατικό Autobronzant της Avene λοιπόν, εξυπηρετεί τις ανάγκες και των δύο παραπάνω περιπτώσεων λουόμενων.

Μαύρισμα χωρίς ήλιο με το Autobronzant

Πρόκειται για ένα άκρως ενυδατικό και μεταξένιο ως υφή, gel το οποίο είναι ουσιαστικά ενισχυτικό μαυρίσματος. Ακόμη και όσοι δεν έχουμε πολύ χρόνο ή διάθεση για να κάτσουμε κάτω από τον καυτό καλοκαιρινό ήλιο, τώρα μπορούμε να αποκτήσουμε τροπικό μαύρισμα.

Χάρη στη μοναδική κι υποαλλεργική σύνθεσή του καταφέρνει να προσφέρει ένα ομοιόμορφο, φυσικό χωρίς τη γνωστή κίτρινη απόχρωση παρόμοιων προϊόντων, χρώμα. Είναι ένα μη φαγεσωρογόνο προϊόν, χωρίς paraben, με καταπραϋντική δράση κι ελαφριά, μη λιπαρή υφή (άρα στεγνώνει εύκολα), το οποίο ενυδατώνει τις ανώτερες στιβάδες του δέρματος.

Bonus info :

  1. Ξεχωρίζουμε το υπέροχο, καλοκαιρινό άρωμά του που μετατρέπει αυτόματα την εφαρμογή του σε μία απολαυστική ιεροτελεστία ενυδάτωσης και φροντίδας για την επιδερμίδα.
  2. Δεν παρέχει προστασία UVA .

Μαύρισμα με το Autobronzant της Avene

  • Πάρτε μία μικρή ποσότητα στον δείκτη σας
  • Φροντίστε να έχετε καθαρό και στεγνό πρόσωπο ή σώμα, πριν την εφαρμογή
  • Εφαρμόστε το προϊόν ομοιόμορφα
  • Πλύνετε καλά τα χέρια σας μετά την εφαρμογή
  • Περιμένετε 20 λεπτά προτού ντυθείτε, κάνετε μπάνιο ή πλυθείτε

Bonus info : Για να πετύχετε το ομοιόμορφο και σταθερό χρώμα που επιθυμείτε, συνιστάται η εφαρμογή του προϊόντος για 3 συνεχόμενες μέρες. Η ένταση κι η διάρκεια του χρώματος εξαρτάται από την ποσότητα και τη συχνότητα των εφαρμογών.

Κοινοποιήστε το άρθρο, σε:

Scroll to Top