Ποιοι είμαστε....

Ταυτότητα

Το Livingpharmacy.gr είναι η ηλεκτρονική παρουσία του Φαρμακείου Γιαννελέρ.

Το φαρμακείο ιδρύθηκε το 1978 στις Σέρρες από τον Αναστάσιο Γιαννελέρ και σύντομα κέρδισε την καταξιωμένη θέση του στην κοινωνία της πόλης.

Το 2005 μπήκε στον ίδιο χώρο η κόρη του, Ζωή, που από το 2014 είναι και η αποκλειστική υπεύθυνη.

Ακολουθώντας την πάντα και εξ αρχής προοδευτική πορεία του φαρμακείου, το 2022  ίδρυσε τον αντίστοιχο διαδικτυακό χώρο, με στόχο να επικοινωνήσει ευρέως μια νέα φιλοσοφία στον τομέα της φαρμακευτικής επιστήμης και υπηρεσίας.

Φιλοσοφία

Πάντα το κέντρο ενδιαφέροντος στο φαρμακείο Γιαννελέρ ήταν ο Άνθρωπος. Όχι απλά ένας πελάτης.

Το ζητούμενο ήταν σε κάθε περίπτωση η εξυπηρέτηση των αναγκών του και η προσφορά της καλύτερης βοήθειας από την πλευρά του επιστήμονα υγείας, με βασικό και αδιαμφισβήτητο χαρακτηριστικό την ενσυναίσθηση και τον απόλυτο σεβασμό στην προσωπικότητά του.

Πάνω σ΄αυτό βασίστηκε και η σταθερή πορεία προς την πρόοδο, καθώς και η αγάπη για την καινοτομία, τη διαφορετικότητα, την αλλαγή.

Μεγαλώνοντας με αυτήν τη φιλοσοφία, η Ζωή Γιαννελέρ οδηγήθηκε, με τη δική της πορεία, στη δημιουργία κάτι εντελώς καινούριου και πρωτοποριακού στον φαρμακευτικό χώρο.

Στη δημιουργία ενός πλήρους φαρμακείου. Ενός φαρμακείου όπου δε θα προσφέρονται μόνο τα απαραίτητα σκευάσματα για τη βελτίωση της υγείας, την αντιμετώπιση προβλημάτων και την ανάδειξη της ομορφιάς, αλλά ακόμη περισσότερο και πιο πέρα από αυτό, θα προσφέρεται η δυνατότητα, σε εκείνους που το επιθυμούν, να προχωρήσουν προς την εσωτερική τους αναζήτηση.

Την αναζήτηση των πραγματικών αιτίων των ζητημάτων υγείας, σωματικής ή ψυχικής, των πραγματικών αιτίων των καθημερινών δυσκολιών στη ζωή, την αναγνώριση και αποδοχή τους, και έτσι σταδιακά και με δουλειά, την καλύτερη, ουσιαστική και, γιατί όχι, ίσως οριστική αντιμετώπισή τους.

Δουλειά εσωτερική, που θα κάνουν μαζί με τη Ζωή. Βασισμένη στις γνώσεις, τις εκπαιδεύσεις, τις εμπειρίες της.

Όραμα

Με το Livingpharmacy  η Ζωή  Γιαννελέρ υλοποιεί το όραμά της : να βοηθήσει τους ανθρώπους να καταλάβουν πως όλα ξεκινούν από μέσα τους και πως εκεί θα βρουν όλες τους τις απαντήσεις, τις λύσεις, τις θεραπείες.Εκεί, στον πραγματικό τους εαυτό, στο εσωτερικό τους φαρμακείο, στο Φαρμακείο της Ζωής.

Έχοντας ως υπόβαθρο την 20χρονη πορεία της στο χώρο της υγείας, και έχοντας παράλληλα έρθει πραγματικά κοντά στον εαυτό της μέσα από ένα δύσκολο, αδιάκοπο, αλλά απαραίτητο ταξίδι εσωτερικής αναζήτησης, είναι πια σε θέση να συνδέσει τα δύο αυτά κομμάτια, την επιστήμη της υγείας με την επιστήμη της προσωπικής ανάπτυξης, προς όφελος των ανθρώπων γύρω της και προς βελτίωση της ζωής τους.

Είναι πολλοί εκείνοι που καθημερινά έρχονται σε επαφή μαζί της με αφορμή κάποιο θέμα υγείας τους, σωματικής ή ψυχικής.

Η Ζωή είναι εκεί για να τους δώσει γρήγορη λύση μέσα από το υλικό προϊόν της δουλειάς της, το φάρμακο, το συμπλήρωμα διατροφής ή το καλλυντικό, παραμένει όμως και για να τους επισημάνει πως αυτή είναι μια προσωρινή λύση και όχι η ριζική, η μόνιμη, που θα τους βοηθήσει πραγματικά στην αντιμετώπιση του ζητήματός τους.

Είναι εκεί για να τους βοηθήσει να προχωρήσουν σε βάθος, να ψάξουν, να εκφράσουν, να συζητήσουν τον εσωτερικό τους κόσμο και να διαπιστώσουν το πόσο πλούσιος και περιεκτικός είναι. Να διαπιστώσουν πως έχει κάθε απάντηση σε ό, τι τους απασχολεί κι εκφράζεται με πόνο ή δυσλειτουργία.

Και επειδή αυτό που ένα άτομο απασχολεί, απασχολεί και μια ομάδα, η Ζωή αναλαμβάνει και τη συνεργασία με ομάδες, επιχειρήσεις ή οργανισμούς, που τους ενδιαφέρει η ανάπτυξή και η εξέλιξή τους μέσα από την προσωπική ανάπτυξη και πρόοδο των μελών τους.

Το Φαρμακείο της Ζωής είναι ανοιχτό για όποιον θέλει να δει τους στόχους του να κατακτούνται, την ηγετική του υπόσταση να αναδεικνύεται και να αξιοποιείται, τις σχέσεις του να βελτιώνονται, την επιχείρησή του να προοδεύει, την εσωτερική του ηρεμία να γίνεται πραγματικότητα, την αυτοπεποίθησή του να αυξάνεται, την αξία του να αποκαλύπτεται, την υγεία του να βελτιώνεται από κάθε άποψη και πλευρά.

Τελικά, την ευτυχία του να γίνεται πραγματικότητα και καθημερινή επίτευξη, όχι να μένει άπιαστο όνειρο και φόβος όπως ίσως μέχρι τώρα.

Βιογραφικό σημείωμα

 • Η Ζωή Γιαννελέρ είναι απόφοιτος της Φαρμακευτικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) και από το 2005 διατηρεί το δικό της φαρμακείο στις Σέρρες.
 • Είναι απόφοιτος Διά Βίου Μάθησης Τοξικολογίας του Κέντρου Επιμόρφωσης και Διά Βίου Μάθησης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.
 • Είναι πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια του IslandofMan Academy, με ιδρυτή το συγγραφέα και δημιουργό της φιλοσοφίας του Ανθρώπου στο ΝηΣί, Νικόλα Σμυρνάκη.
 • Συγκεκριμένα, κατέχει τους τίτλους:
  • Relationship and Leadership Trainer (Εκπαιδευτής Σχέσεων και Ηγεσίας)
  • Leader Trainer, που περιλαμβάνει τα τρία στοιχεία: Personal, Relationship & Leadership Trainer (Επικεφαλής Εκπαιδευτής – Προσωπικής Ζωής, Σχέσεων, Ηγεσίας)
 • Αυτήν την περίοδο ολοκληρώνει την εκπαίδευσή της ως:
  • IslandofMan Family Consultant, όπου περιλαμβάνεται ο τίτλος του Childhood and Parenthood Consultant (Οικογενειακός Σύμβουλος- Σύμβουλος Παιδικής Ηλικίας και Γονικής Μέριμνας)
  • IslandofMan Business Trainer (Εκπαιδευτής Επιχειρηματικότητας)
 • Έχει εκπαιδευτεί στον τομέα της Δημόσιας Ομιλίας και κατέχει τον τίτλο SpeaKing Level 3 στο Εργαστήριο Προσωπικής Ανάπτυξης και Εξέλιξης της Επικοινωνίας, The Speakers.

Εξυπηρέτηση Πελατών – Τηλεφωνικό Κέντρο:
Καθημερινά από 09:00 έως 17:00 εκτός Σαββάτου – Κυριακής και Αργιών
Tηλέφωνο: 23210 27704
Email: sales@livingpharmacy.gr
Κατάστημα Σερρών: 
Μ. Αλεξάνδρου 6Α, Σέρρες, TK 62122

Στo livingpharmacy.gr λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη την προστασία της ιδιωτικότητας των χρηστών/επισκεπτών του παρόντος δικτυακού τόπου μας. Για τον λόγο αυτό ακολουθούμε με αυστηρότητα την παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, η οποία διασφαλίζει υψηλό επίπεδο των προσφερομένων υπηρεσιών, τηρώντας απαρέγκλιτα το ισχύον νομοθετικό πλαίσιο.

Scroll to Top